"Doar cât de sus mă întind pot să cresc, doar cât de departe caut pot să merg, doar cât de adânc privesc pot să văd, doar cât de mult visez pot să fiu". - Karen Ravn
La Apple Tree Kindergarten punem accent pe stimularea creativităţii şi a independenţei copilului, prin servicii educaţionale complexe, gândite pentru dezvoltarea lui pe plan motric, cognitiv, emoţional şi social. Cu toţii ne dorim copii deştepţi, sociabili, încrezători. O condiţie necesară şi primul pas în împlinirea acestui deziderat este ca micuţii să fie fericiţi, să se simtă apreciaţi, ocrotiţi şi respectaţi. Având această bază, putem adăuga cunoştinţe, reguli, abilităţi de comunicare, ştiinţă şi încredere în forţele proprii. Spectrul foarte larg al serviciilor educaţionale oferite de Apple Tree Kindergarten este gândit în aşa fel încât fiecare copil să se integreze cât mai armonios în cadrul şcolar şi, mai ales, în societate. Ne propunem să îi responsabilizăm pe micuţi de timpuriu, în aşa fel încât să înţeleagă că sunt o părticică dintr-o lume mai mare (familie, comunitate etc.), în armonie cu mediul înconjurător. O lume în care orice gest sau acţiune îi afectează pe ceilalţi şi invers.

Spaţiu: 4 săli de clasă spaţioase, cu dublă funcţionalitate, luminoase, mobilate şi dotate corespunzător vârstei şi activităţii desfăşurate, sală de mese, 2 dormitoare, cabinet medical, toalete adaptate vârstei copiilor.
Curte exterioară (loc de joacă): curte spaţioasă cu gazon şi foişor din lemn, nisipar, tobogan, balansoar, leagăn.
Alimentaţie: sistem catering – lucrăm cu o firmă autorizată de DSV care are divizie specială pentru şcoli şi grădiniţe -, meniul este realizat prin consultarea unui medic pediatru şi a unui specialist în nutriţie.
Transport:la cerere

Coordonator de grupă, profesor engleză, profesor germană, profesor franceză, profesor educaţie fizică, profesor educaţie muzicală, profesor arte plastice, 2 asistente medicale, 3 supraveghetoare/îngrijitoare, psiholog, logoped. La grupele mini şi mică sunt câte 2 cadre didactice în permanenţă educatoare+supraveghetoare/ingrijitoare.

Grupa Primrose este grupa "celor mai mici pitici", cei cu vârste începând de la 1,4 ani. Grupa este compusă din 6 până la 8 copii.
Grupa Violet este destinată micuţilor cu vârste între 3 şi 4 ani şi este compusă din 10 până la 12 copii. Este o grupă de engleză intensiv, în oferta educaţională fiind incluse 5 ore de limba engleză săptămânal, dar şi 2 de limba franceză şi 2 de limba germană. Inclus în pachetul de bază, la grupa Violet, micuţii fac, o dată pe săptămîna, curs de Qigong.
Grupa Poppy – cu vârste cuprinse între 4 şi 5 ani. Grupa are între 12 şi 14 copii şi puteţi opta pentru engleză sau germană intensiv (5 ore de limba engleză/ germană săptămânal, 2 ore de limba germană/engleză şi 2 de limba franceză). Inclus în pachetul de bază, la grupa Poppy, copiii beneficiază de o oră de baschet săptămânal.
Grupa Fifi este grupa „celor mai mari pitici”, cei care au între 5 şi 6 ani. Grupa are între 12 şi 16 copii cu engleză sau germană intensiv (5 ore de limba engleză/germană săptămânal, 2 ore de limba germană/engleză şi 2 de limba franceză). Şi la grupa Fifi clubul de baschet este inclus în pachetul de bază.