Locație

Grădinița cu program prelungit Apple Tree vă așteaptă într-o vilă recent renovată și organizată într-o manieră creativă cu scopul de a oferi copiilor un spațiu sigur și prietenos. Clădirea este situată pe strada Măicănești, la câteva minute de Școala Gimnazială nr. 179 și de Parcul Bazilescu. Încăperile sunt mari, luminoase și ventilate natural. Spațiul generos ne permite organizarea unei largi game de activități opționale precum: arte plastice, robotică, dans, Aikido, pian etc.

Spaţiu

Procesul educațional este organizat în săli de curs mobilate şi dotate corespunzător vârstei şi activităţii desfăşurate, fiind repartizate astfel:

– 4 săli de grupă spaţioase, cu multă lumină naturală, ventilate natural, cu dublă funcţionalitate

– sală de mese

– 2 dormitoare

– bibliotecă

– cabinet medical și izolator

– toalete adaptate vârstei copiilor

– curte interioară cu spații de joacă/relaxare în aer liber (spațiu amenajat cu jucării de exterior)

Facilități

– materiale didactice și logistice necesare desfăşurării procesului instructiv-educativ

– sistem de supraveghere video (camere video amplasate în toate spațiile interioare precum și camere video de supraveghere a spațiilor exterioare).

– dormitoare separate pe grupe de vârstă

– vestiar dotat cu dulăpioare personalizate

– servicii de specialitate – consiliere educațională/ mediere școlară/ logopedie

Alimentaţie

Mesele sunt asigurate în sistem catering – lucrăm cu o firmă autorizată de DSV care are divizie specială pentru şcoli şi grădiniţe.

Meniul este conceput săptămânal prin consultarea unui medic pediatru şi a unui specialist în nutriție, astfel încât să oferim o alimentație variată și echilibrată care respectă principiile nutriționale necesare în dezvoltarea și creșterea copilului.

Consultați meniul săptămânal aici!

Sănătate

Apple Tree Kindergarten urmărește să ofere un mediu sigur, care promovează sănătatea și starea de bine a copiilor.

Triaj medical zilnic al copiilor – profesorii și cadrele medicale vor verifica și urmări constant starea de sănătate a copiilor.

Grădinița a implementat o serie de proceduri interne și norme sanitare prin care se urmărește minimizarea riscului de îmbolnăvire a copiilor în cadrul educațional.

Mai multe informații puteți găsi aici!