Locație

Apple Tree Kindergarten se află într-o vilă recent renovată și organizată într-o manieră creativă cu scopul de a oferi copiilor un spațiu sigur și prietenos. Clădirea este situată pe strada Măicănești, la câteva minute de Școala Gimnazială nr. 179 și de Parcul Bazilescu. Încăperile sunt mari, luminoase și ventilate natural. Spațiul generos ne permite organizarea unei largi game de activități opționale precum: arte plastice, robotică, dans, Aikido, pian etc.

Spaţiu

Procesul educațional este organizat în săli de curs mobilate şi dotate corespunzător vârstei şi activităţii desfăşurate, fiind repartizate astfel:

– 4 săli de grupă spaţioase, cu multă lumină naturală, cu dublă funcţionalitate

– 1 sală de clasă pentru activitățile afterschool

– sală de mese

– 2 dormitoare

– bibliotecă și “quiet area”

– cabinet medical

– toalete adaptate vârstei copiilor, amplasate pe fiecare nivel al clădirii

– curte interioară cu spații de joacă/relaxare în aer liber (spațiu amenajat cu jucării de exterior)

Facilități

– materiale didactice și logistice necesare desfăşurării procesului instructiv-educativ

– transport copii

– sistem de supraveghere video (camere video amplasate în toate spațiile interioare precum și camere video de supraveghere a spațiilor exterioare).

– dormitoare separate pe grupe de vârstă

– vestiar dotat cu dulăpioare personalizate

– servicii de specialitate – consiliere educațională/ mediere școlară/ logopedie

Alimentaţie

Mesele sunt asigurate în sistem catering – lucrăm cu o firmă autorizată de DSV care are divizie specială pentru şcoli şi grădiniţe.

Meniul este conceput săptămânal prin consultarea unui medic pediatru şi a unui specialist în nutriție, astfel încât să oferim o alimentație variată și echilibrată care respectă principiile nutriționale necesare în dezvoltarea și creșterea copilului.

Consultați meniul săptămânal aici!

Sănătate

Apple Tree Kindergarten își propune să ofere un mediu sigur, care promovează starea de bine a copiilor.

Triaj medical zilnic al copiilor – profesorii și cadrele medicale verifică și urmăresc zilnic starea de sănătate a copiilor.

Grădinița noastră a implementat o serie de proceduri interne și norme sanitare prin care urmărim să minimizăm riscul de îmbolnăvire a copiilor în cadrul grădiniței.

Mai multe informații puteți găsi aici!